Nederlands (Dutch)
OpusFlow
Introductie
Demo-films
Installatie-handleiding
Downloads
Prijzen / bestellen
Wat zeggen onze klanten?
OpusFlow CRM in de praktijk...
Release history
FAQ
GroupCalendar™ voor Outlook ®
GroupCalendar™ voor Exchange
Scan-Attach for Outlook®
Exchange Category Manager
English


No articles available.
OpusFlow CRM voor Outlook ®

OpusFlow CRM is een eenvoudig te installeren uitbreidingsmodule voor Outlook ®.  Er is enkel een netwerk nodig om mensen door middel van OpusFlow CRM beter te kunnen laten samenwerken. Daarnaast werkt OpusFlow CRM ook goed samen met Exchange Server en is het perfect te gebruiken in combinatie met een Terminal Server (Citrix). Ook de Windows Vista en/of Microsoft Outlook 2007 gebruikers kunnen met OpusFlow CRM aan de slag.

Eenmaal geïnstalleerd biedt een extra werkbalk met makkelijk toegankelijke knoppen een rij van functies die u helpen bij het beheren van de gegevens van uw zakelijke relaties. Onze software is goedkoop met een minimaal aan vereisten met betrekking tot uw infrastructuur.

OpusFlow CRM is een 100% Nederlands product. Onze klanten kunnen dus altijd uitgaan van een snelle, behulpzame en vriendelijke helpdesk.

Klik hier voor een flash presentatie van OpusFlow CRM


"De overstap naar OpusFlow CRM was een openbaring. Daar waar ons oude pakket WinRis de collega’s er toe bewoog het relatiebeheer te verwaarlozen maakt OpusFlow het relatiebeheer weer leuk! Geen extra overbodige synchronisaties, een één op één integratie met Outlook en bijna alle bestaande WinRis CRM gegevens konden worden overgezet. Mocht ik ooit nog eens voor mijzelf beginnen dan weet ik in ieder geval al met welk CRM systeem ik ga werken!"
RTCA

 • Creëer en verzend persoonlijke documenten (brieven, faxen en emails), vanuit het aangepaste Outlook ®-adreskaartje;
 • Hou afspraken, taken en activiteiten bij van uw contacten;
 • Hou uw brieven en mailings bij direct vanuit Outlook®;
 • Plan uw taken;
 • Volg telefoongesprekken, documenten en emails op die u en uw collega's ontvangen;
 • Deel alle informatie over een klant in de gehele werkgroep;
 • Werk samen met collega's in Groepstaken en Groepsactiviteiten;
 • Werk off-line;
 • Om al uw informatie met uw collega's te delen, heeft u geen Exchange Server nodig. Als u Exchange Server gebruikt, voorkomt OpusFlow CRM dat u nog langer de vervelende foutmelding ''Postvak vol'' te zien krijgt. De gegevens worden namelijk op de harde schijf opgeslagen (waar ze ook horen te zijn) in plaats van waardevolle resource van Exchange Server te verbruiken.

  OpusFlow CRM is een internationaal product en wordt in meer dan 15 landen gebruikt over heel de wereld. De software is verkrijgbaar in verschillende talen zoals Spaans, Engels, Frans, Portugees, Italiaans, Noors en Duits. Voor een compleet overzicht van al onze klanten klikt u hier.

  Wilt u graag meer informatie over hoe OpusFlow CRM voor u een oplossing kan betekenen? Klik dan hier en vul het aanvraag formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.   

  © Copyright Opusflow 2005 I by IntraServe